Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg utenfor når jeg er med to andre venner av meg. Hjelp!

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er ei jente som er nesten alltid lei seg jeg har 3 BFF i 6.kl den første har flytta den andre har bytta skole den tredje baksnakker meg og vil ikke være lamme med meg i det siste. Det begynte ny jente i klassen jeg og ho ble BFF første dagen ettermiddag når vi møtte hverandre sp spurte jeg ho sp sa ho ja, vi var neste hele tida i lag men så kom to bestevenninner til å ødelegge mellom oss de fant på noe lamme med ho hver dag nesten hver gang jeg spør henne om å finne på noe så sa ho hver gang at ho var lamme med de eller at ho ikke kunne. De to bestevenninne ble litt uenige den første ville ikke at den andre skulle ha andre venner enn ho så ble de uvenner den første ble BFF med den nye i en dag også baksnskka ho gamle BFF'en sin så da ville den nye jenta ikke være lamme med ho så ble den nye jenta og den første BFF også er de nesten hele tida i lag ho asså den nye har nesten aldri tid for meg når jeg er lamme med de som føler jeg at jeg er utenfor HJELP!!TIPS

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Uff, det å føle seg utenfor når man er med andre venninner er noe nesten absolutt alle har kjent på på et eller annet tidspunkt i livet sitt, og det er alltid ganske kjipt. I denne situasjonen så vet jeg ikke om det er noe annet å gjøre, annet enn å prøve å bli bedre venner- i alle fall denne nye jenta- med de andre jentene, og prøve å gjøre så godt du kan for din sosiale situasjon. 

Det er vel det eneste vi kan gjøre her i verdenen, er det ikke? Det å prøve å gjøre det beste ut av det, selv om det er kjipt? 

Skal legge en artikkel under om dette, som jeg anbefaler at du leser. Håper dette ordner seg. Lykke til. 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Skoleelever sitter på en benk (colourbox.com)

Hva gjør man når man kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg, eller gjør du en innsats for å få venner selv? Les hva ungdommer selv mener!

Les mer

Ekte vs falske venner

Guttegjeng (colourbox.com)

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

Les mer

Venner som "forsvinner"

Trist jente (colourbox.com)

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

Les mer

Ikke så gode venner lenger?

Venninner (colourbox.com)

Har bestevennen din begynt på en ny skole? Eller har dere så forskjellige interesser at dere ikke lenger har noe å snakke om? Fortvil ikke. Du kan redde vennskapet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap