Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg liker flørter med andre jenter.

Jente 13 år
 

Spørsmål

Heii... jeg er veldig lei meg for tiden. En kompis og jeg hadde en liten greie. Vi klemte mye og var veldig klengete. Han gjorde det med ei jente til en periode, men hun sa at han ikke måtte klemme på hun fordi hun Hadde fått seg kjæreste. Han klemmer på en måte på En sånn kødde måte, men jeg føler virkelig noe for ham... (jeg og han er veldig gode venner og er i en gjeng sammen). Jeg introduserte en annen venninne med gjengen min, og han begynte å gjøre ting med henne også. Jeg har fortalt henne at jeg liker ham, og at hun må ikke «ta han helt». Ham liker henne ikke, men jeg føler meg sikkelig utestengt og 3 hjul

Besvart 14.10.2018 23:36
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er ikke unormalt at både gutter og jenter er veldig flørtete av seg under ungdomsperioden. Det er derimot forståelig at det kan føles ekkelt og vanskelig for deg, med tanke på at du liker ham. 

Om du ønsker å ta ting "et par steg videre" mellom dere, kan du for eksempel prøve å være litt flørtete tilbake. Hold øyekontakt, le mye, klem ham tilbake og virk overrasket når han kommer bort til deg. Dette er alle gode tegn på at du er interessert i han, og om følelsene er gjensidige kan det hende det utvikler seg. 

Samtidig kan du ta deg en ordentlig prat med venninnen din, om hun er til å stole på. Forklar situasjonen nøye og hvordan du opplever det hele. Du trenger ikke nødvendigvis kreve at hun skal bli helt avvisende ovenfor ham, men heller litt mer bevisst. Vær likevel obs på at det kan hende at venninnen din også er forelsket i den vedkomne gutten, og da må dere sammen finne ut hva dere skal gjøre videre. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalu (colourbox.com)

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Ekte vs falske venner

Guttegjeng (colourbox.com)

Har du opplevd å bli sviktet av en venn? Eller har du opplevd å bli kjent med en person du følte du hadde god kontakt med, men som viste seg egentlig å være en falsk venn? Kjenner du en person du oppriktig kan kalle en ekte venn?

av Skage, ungdomsjournalist

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap